AUTO
Wanderer W24 (1939)

Wanderer W24


1939
Saksamaa


Tehnilised andmed:
Auto on algse väljanägemisega ainult väliselt. Puuduvad nii originaalne mootor kui ka sillad. Autot veab edasi Opel Omega bensiinimootor.

Ajalugu:
Auto täpsem ajalugu on teadmata. Jüri Vaikjärv sai masina omanikuks 2002. aasta varakevadel. Autol on ilmselt olnud palju omanikke. Jüri juurde jõudes oli seis üsna kurb: puudusid nii mootor kui ka originaalsed sillad. Auto tegi aga huvitavaks see, et tegu oli kabriolettkerega. Alles oli ka katusemehhanism.

Taastamine:
Jüri Vaikjärvel oli soov auto kere võimalikult originaalilähedaselt taastada. Keretööde ja asendusagregaatide paigaldamisega sai suurte kogemustega mees ise hakkama. Polstritööd ja lahtikäiva katuse tellis ühelt Pärnu meistrimehelt. Värvitööd on tehtud Pärnu automaalrite juures. Auto sai sõidukõlbulikuks 2006. aasta mais.

Omanik:
Janika Vaikjärv

Asukoht:
Tallinn

Pildistatud 2006
Toetajad: